klient

klient

E-procurement jako bardzo użyteczne narzędzie w zarządzaniu każdą działalnością.

Niejeden kto prowadzi własną firmę lub jest osobą kierującą w konkretnej spółce, wie najlepiej jak ważny jest dobry kontakt z klientami oraz ma świadomość tego, iż w sytuacji kontaktu z klientem to, czy wróci on do nas z następnym zamówieniem, zależy przede wszystkim od tego, w jaki sposób będzie on potraktowany. Bardzo istotne jest to, jak wiele czasu zajmuje nam obsługa całego zamówienia.

Continue reading “E-procurement jako bardzo użyteczne narzędzie w zarządzaniu każdą działalnością.” »

W zasięgu ręki klientów jest bogactwo znakomicie przygotowanych opcji

Patrząc na części do forda, widać wyjątkowe rozbudowanie dostępnych aktualnie propozycji. Ich różnorodność oraz znakomite dostosowanie do zmieniających się wymogów konsumentów na rynku nie pozostają bez echa. Doskonałość dostępnych aktualnie rozwiązań jest imponująca, natomiast uniwersalność kolejnych opcji daje się zauważyć oraz efektywnie zapamiętać. Na stronie w internecie znaleźć można zawsze aktualne opcje wraz ze szczegółowym opisem.

Continue reading “W zasięgu ręki klientów jest bogactwo znakomicie przygotowanych opcji” »

HACCP w hotelarstwie – czyli, standardy związane z jedzeniem niezędne w odżywianiu zbiorowym

Co znaczy skrót HACCP i jak się ma do hotelarstwa? Jakiego typu są zalety jego wdrożenia dokładnie w życiu Hoteli? Czy powstały kursy, które to mogą naszym osobom dopomóc wprowadzić HACCP do naszego własnego “świata”? To wszyściutko i jeszcze więcej bez żadnego problemu wynajdziesz w środku naszego nowiutkiego felietonu!
Skrót HACCP pochodzi z języczka angielskiego oraz brzmi konkretnie: Hazard Analysis and Critical Control Point, czyli w swobodnym przetłumaczeniu Analizowanie Zagrożeń oraz Krytyczny Punkcik Kontroli.

Continue reading “HACCP w hotelarstwie – czyli, standardy związane z jedzeniem niezędne w odżywianiu zbiorowym” »

Trzeba zobaczyć jak wygląda zaopatrzenie gastronomii w Łodzi

Kiedy chcemy, żeby firma dobrze działała, to wszystko powinno zostać wykonane na czas i nie może przychodzić do żadnych opóźnień. Okazuje się to jeszcze ważniejsze, jeśli od naszej firmy jest uzależniona inny zakład, a zatem nasze opóźnienie będzie powodowało opóźnienie także tam.

Continue reading “Trzeba zobaczyć jak wygląda zaopatrzenie gastronomii w Łodzi” »